Jentesport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Det var med stor stolthet og glede vi i 2010 lanserte Jentesport.no, Norges eneste sports- og friluftsbutikk for jenter.

Vi mener det er viktig å ha en slik butikk her i Norge. Vi er så heldige å bo i et fantastisk vakkert land med uendelige turmuligheter, og dette benyttes av et svært stort antall spreke jenter i alle aldre som går på tur i skog og mark, klatrer, drar på toppturer eller teltturer, overnatter i DNT-hytter osv.

Felles for alle disse jentene, er at de trenger utstyr og bekledning som faktisk er tilpasset jenter, og ikke gutter. Utrolig mye av det som er såkalt "one-size" og "unisex" er i utgangspunktet beregnet for gutter, og passer ofte - naturlig nok - svært dårlig til jenter. I tillegg er det mye av det som produseres spesielt for jenter som ikke blir prioritert ved sportsbutikkenes innkjøp.

Og her kommer Jentesport inn i bildet! Våre leverandører er de beste på markedet, og vi ønsker å ha et stort utvalg av utstyr og bekledning for jenter i nettbutikken. Jentesport skal føre produkter av høy kvalitet, og vi ønsker å bidra til de gode opplevelsene og at enda flere jenter drar på tur.   

Jentesport AS har hovedkontor og lager i Oslo. De fleste varene er lagervare, noe som skal sikre deg rask levering. Gi oss gjerne beskjed hvis det er varer du savner i vårt sortiment! Du finner kontaktinfo til Jentesport her.

Firmainformasjon:
Jentesport AS
Org.nr.: 996375595
Kontoradresse: Arnljot Gellines vei 3, 0657 Oslo
E-post: post@jentesport.no
Telefon: (+47) 95773719
Kontonr.: 9802.50.54326

Trykk ENTER for å søke